26. 9. 2023

PLÁNY/ETS2 + ATS: 100% mapy a států #7

 

Ahoj virtuální řidiči her Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator!

Máme tu již sedmý díl naší představovací série o tom, jak TruckLuky z LukyTrans bude jezdit své firemní eventy do ETS2 a ATS, v rámci YouTube sérií. Takže bez dalších okolků se pojďme podívat na další plánovanou sérii, tentokrát do obou her.



100% mapy: Úkolem TruckLukyho bude na profilu, na kterém jezdí rychlé a externí zakázky, pomalu ale jistě prozkoumat celou, ale v ten moment dostupnou mapu v rámci obou her. Pozorní hráči už nějakou dobu vědí, že je možné zjistit, kolik % mapy světa ve hře je objeveno. Od aktualizace 1.48 do ETS2 + ATS je možné zjistit také, kolik % jednotlivých států/zemí je v rámci mapy objeveno. To se váže na druhou část tohoto blogpostu.


100% států: Úkolem TruckLukyho bude na profilu, na kterém jezdí rychlé a externí zakázky, pomalu ale jistě prozkoumat všechny státy a země v American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2.

O tom, kolik % mapy a současných regionů má objeveno, včetně toho, kolik procent si TruckLuky objevil, se dozví prostřednictvím mapy světa ve hře. Při rozkliknutí na prozkoumané části mapy světa si zjistí, kolik procent má prozkoumáno u jednotlivých států/zemí v rámci her ATS a ETS2.



Na tento blogový příspěvek se váže ještě jeden blogpost, který bude brzy zveřejněn.

O tom, jak TruckLuky ve firmě LukyTrans plní své zakázky, se můžete dočíst v kniha jízd: World of Trucks, TruksBook a Trucky app.

Nutno podotknout, že TruckLuky může v tomto eventu jezdit jak rychlé, tak zakázky ze svým tahačem nebo externí zakázky, jen je potřeba splnit požadovaný cíl.

Doufáme, že se vám tyto série budou líbit!

Žádné komentáře:

Okomentovat