24. 11. 2023

ETS2: Abeceda na kolech (ProMods mapa)

 Dnes s radostí oznamuji že je čas na další abecedu.

Série Abeceda na kolech v ProMods startuje 27. listopadu 2023 v 17:30 na YouTube a Twitchi.


Pravidla

  • Úkolem TruckLukyho z LukyTrans bude odjet všechna města na ProMods mapě v rámci herního režimu multiplayer na platformě Truckers MP.
  • Série bude probíhat na serveru ProMods. Pokud by se ale na jednom místě shromáždilo příliš mnoho hráčů, přejde se na server ProMods Arcade, kde je menší počet hráčů a nemůže dojít k kolizi.
  • Zakázky budou tvořeny přímo v Truckers MP přes dispečera. Více informací o tom, jak tvořit zakázky na serverech Truckers MP, naleznete v tomto článku.

Pro tuto sérii bude určen také jeden tahač a návěs, který bude s námi po dobu celé série. Na začátku první zakázky budeme mít najeto 0 km.



Zakázky budeme jezdit od A po Z, v takovém pořadí, jak jdou abecedně za sebou. První zakázku odstartujeme z naší domovské garáže v Brně - České republice a pojedeme do prvního města, které je v tabulce abecedně jako první.



To znamená, že jediná Brno bude mít celkem dvě počáteční a cílové zakázky, protože poslední zakázku z posledního abecedního města budeme právě směřovat zpět do Brna, kde po vyložení nákladů pojedeme zpět do naší garáže a uděláme si celkový souhrn kolik kilometrů jsme v rámci herní série odjeli.

Přeji vám příjemnou zábavu při sledování série!




Žádné komentáře:

Okomentovat