1. 11. 2023

ETS2: Abeceda na kolech (SCS mapa)

Je to už nějaký čas, co jsem vás informoval o sérii Abeceda. Dnes je konečně čas oznámit, kdy série startuje a jak bude probíhat.

Série Abeceda na kolech startuje 3. listopadu 2023 v 17:30 na YouTube, Twitchi a Facebooku.



Pravidla

  • Úkolem TruckLukyho z LukyTrans bude odjet všechna města na SCS mapě v rámci herního režimu multiplayer na platformě Truckers MP.
  • Série bude probíhat na serverech Simulace 1 nebo Simulace 2. Pokud by se ale na jednom místě shromáždilo příliš mnoho hráčů, přejde se na server Arcada, kde je menší počet hráčů a nemůže dojít k kolizi.
  • Zakázky budou tvořeny přímo v Truckers MP přes dispečera. Více informací o tom, jak tvořit zakázky na serverech Truckers MP, naleznete v tomto článku.

Pro tuto sérii bude určen také jeden tahač a návěs, který bude s námi po dobu celé série. Na začátku první zakázky budeme mít najeto 0 km.



Zakázky budeme jezdit od A po Z, v takovém pořadí, jak jdou abecedně za sebou. První zakázku odstartujeme z naší domovské garáže v Praze - České republice a pojedeme do prvního města, které je v tabulce abecedně jako první.




To znamená, že jediná Praha bude mít celkem dvě počáteční a cílové zakázky, protože poslední zakázku z posledního abecedního města budeme právě směřovat zpět do Prahy, kde po vyložení nákladů pojedeme zpět do naší garáže a uděláme si celkový souhrn kolik kilometrů jsme v rámci herní série odjeli.



Přeji vám příjemnou zábavu při sledování série!

Žádné komentáře:

Okomentovat